vigselring fräst gravyr
Vår omtyckta modell MachoBombe med fräst gravyr på uppsidan av vigselringen, i dag tillverkas ringarna mest som förlovningsringar.
Designen är från 1975 och före min stroke-drabbade tid, jag ville då kallas för AxlLennart. Efter skjukdomen är jag bara Alennart.
De fungerar oxå---- då de har en perfekt form som vänskapsringar giftasringar och trolovningsringar.
Ringarna på bilden är MachoBombé 7 mm breda grovt mattborstade och utförda i äkta 925 silver, så kallat sterlingsilver.
Vi klarar av djupa och exakta fräsningar i ädla metaller, nu på senare tid då designers och firmor har hakat på denna design och trend,
så har det mest varit förlovningsringar och vigselringar samt hängsmycken, som i dag även kallas familjesmycken.
Sådana hängen tillverkade vi faktiskt före ringarna. Redan på 1950-talet handgraverade jag sådana samt sidogravyr på ringar och smycken.
Mvh Alennart.

Förlovningsringar, vänskapsringar, trolovningsringar? Krävs exakt fingermått. Var god börja alltid med vårt IT-Ringmått för att undvika få fel ringstorlek.
Vi lånar gärna ut vårt patenterade IT-Ringmått till dig!
Vigselring   ? Var god, skicka din förlovningsring till oss, så får vi alla de viktiga måtten, det kostar dig inget extra, vi står för returfrakten.
Ateljé Lennart AB
Sörbyvägen 14
722 33 Västerås
______Var god skicka försändelsen i "mjuk påse" rekomenderat eller ASS och glöm inte namn och adress, telefonnummer, tack!_____

HOME Tillbaka till EXTRA

Länkar relaterat till djupgravyr 24karat.se fräst text silver 24karat.se fräst text guld Guldsmycken.com har ringar med fräst text